Stil krav til din mødebooker

Hvilke krav kan man stille til sin mødebooker?

En mødebooker er en vigtig person for ens virksomhed, da denne person har første kontakt med potentielle kunder. Det er derfor vigtigt at man er enige om strategien i virksomheden og at han har forstået hvad man vil med møderne.
De krav man kan stille til en mødebooker er for eksempel at han skal forstå ens plan og hvilket niveau man som virksomhed forventer af møderne. Derudover skal man have en mødebooker som er god til at give sparring og dermed skal man opbygge et godt samarbejde med denne person og hele tiden tilpasse forventningerne med mødebookeren. Dernæst er det vigtigt at mødebookeren stemmer overens med sit produkt, og målgruppen. Yderligere er det vigtigt at mødebookeren kan sælge møderne og overbevise potentieller kunder som måske ikke kender din virksomhed endnu at det er en god ide med et møde. Det sidste er hvordan man skal betale mødebookeren. Dette er ikke sikkert at man skal tage den med ham, men kan være noget man selv kan klare inden. Dog kan det være en god ide at tage den med mødebookeren, da de tit ved hvad de vil have og hvordan de vil afregnes.

Hvad koster en mødebooker?

Der er mange forskellige priser, men som udgangspunkt koster en mødebooker mindst 10.000 kr. som går til alt de forbyggende arbejde. Derudover kommer der en pris pr møde han får i hus osv. Det er mange penge, men i sidste ende kan det give profit for ens virksomhed. Overvej alle mulighederne inden man ansætter en mødebooker, vil man have en ansat i virksomheden eller skal man ansætte en ekstern. Der er mange dygtige mødebookere derude, det er bare med at finde dem. De skal være gode til at tage kontakt til potentielle kunder og holde samtalen kørende.