Få en fin slutning med parterapi i København

Selvom beslutningen er taget, begge er indforståede og der absolut ingen vej er tilbage. Så kan det være hensigtsmæssigt at få hjælp til at binde en fin sløjfe på det overståede parforhold. Det kan lyde fjollet og som spild af både tid og penge, men hvis man har fælles børn, så har man faktisk stadig en fremtid sammen, med nye roller som eksmand og -kone. Parterapi i København kan medvirke til at få afsluttet pænt og skrive en god drejebog til årene der kommer.
Parterapi København

Parterapi i København kan medvirke til en lykkelig skilsmisse

Parterapi i København gavner skilsmissen på en anden måde end advokaten og vennerne. Terapeuten er neutral og tager ikke parti, men guider jer begge til at få talt godt sammen og lagt en fin grund for fremtidens kommunikation. Det er bedst for børnene, hvis man er i stand til at holde en god dialog omkring praktiske ting o.s.v. Det behøves man ikke være bedste venner for at kunne gøre, men det kræver, at man tidligt får skabt nogle gode spilleregler og en fælles værktøjskasse, som begge kan benytte. Vent ikke til det hele er kørt af sporet, accepter at det er svært og gør sammen noget aktivt i parterapien for, at det skal kunne lykkes jer at kommunikere sundt fremadrettet.

Gå i parterapi i København for børnenes skyld

Det er i orden at være i sine følelsers vold, sidde frustreret nede i kulkælderen og ikke kunne se sig ud af noget. Men når man er forældre til børn, må man aldrig selv blive barnlig, så ungerne ender med at skulle agere de voksne og fornuftige. Dette sker desværre tit ubevidst i skilsmisser, tag en fornuftig moden beslutning og tag til parterapi i København for børnenes skyld, på den måde kommer man bedst videre hver for sig.

Læs også:  Privat rengøring i København er udbredt